Dinsdag 18 juli – London – Newtonside Orchard (Old Windsor)

_1010153

Het hotel rond 9.00 uur verlaten nadat ik naar Tesco was geweest, had ontbeten en het Hostel in Bristol had vastgelegd. In Bath was er helaas geen plek dus ga ik naar de camping uitwijken. Ga vandaag/ morgen nog wel een keertje bellen om te kijken of er toevallig toch niet een bed is vrijgekomen. Het stuk London uit was redelijk druk – eigenlijk tot aan Richmond Park waar ter verwelkoming een grote kudde herten me stond op te wachten. Gaaf! Het park zelf is erg groot met veel wandel en fiets mogelijkheden.

Na Richmond was het voornamelijk fietsen langs de Thames wat soms over goed wegdek ging en op andere momenten erg veel gaten en hobbels had. Dit zorgde ervoor dat de snelheid ondanks dat het vlak was niet erg hoog was.

Ook was het gisteren behoorlijk warm waardoor ik zeer regelmatig een drink pauze had. Tijdens 1 van de drink pauzes kwam ik een Brits Australisch stel tegen die weer even  in Engeland waren en ook veel in Europa hadden gefietst. In Chertsey de veerboot genomen die inmiddels een mooie helling voor de fietsen naar de boot te rollen – geen steile trappen meer. Door al dat fietsen langs de Thames veel boten gezien.

Uiteindelijk kwam ik rond 15.00 uur op de camping die geen camping meer bleek te zijn. Gelukkig mocht ik er wel voor de nacht mijn tentje opzetten – comfort was daardoor minimaal maar ik had een slaapplekje en water wat het allerbelangrijkste was.

Vannacht heeft het hier flink geregend, gebliksemd en geonweerd maar het is nu weer droog zij het wel bewolkt. De temperatuur is ook lekker. Dadelijk alles inpakken en door naar Reading.

Note to self: doorgeven aan Archies dat Newton Side Orchard geen camping meer is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s