Donderdag 20 juli – Wokingham Waterside Centre – Oakley Farm (outside Newbury)

Vanochtend met lichte regen opgestaan. Yuk! Dus maar begonnen met me te wassen in de hoop dat de regen daarna gestopt zou zijn. Helaas was dat niet echt het geval – ging alleen maar harder regenen dus eerst maar thee gezet. Daarna was de regen grotendeels over, wel nog steeds bewolkt, en de tent soort van droog gemaakt. En alles ingepakt. Daarna ontbijt gemaakt en aan de vervolg etappe begonnen. Onderweg kwam ik 2 Nederlanders tegen (Herman & Carla) bij een fietspoortje waar de fiets niet door kan. En dus i.p.v. er doorheen erover getild – helaas is wel in een moment van onoplettendheid mijn fiets omgevallen waardoor er nu een deuk in de bovenbuis zit en de verf op 2 plaatsen gebarsten is. Zodra ik doorzichtige nagellak zie die kopen en over de barsten doen zodat er geen water onder de lak kan en bij terugkomst thuis Marten vragen wat hiermee te doen.

_1010851_bewerkt-1

GRRR!!!!

Gedrieën hebben we de weg langs het kanaal afgelegd gaande over smalle “karrensporen”, modderige paden, gravel waarbij laaghangende bomen zo af en toe de weg versperde. We hebben het erg rustig aan gedaan en regelmatig gepauzeerd – we hadden toch tijd genoeg dachten we.

Echter de camping waar we naar toe wilden bleek niet te vinden en nadat we uiteindelijk dezelfde heuvel 3 keer op waren gereden maar bedacht terug naar Newbury te fietsen en iets van een B&B te zoeken – na een stop bij de pub nogmaals de routebeschrijving naar een wel bestaande campsite (Oakley Farm Campsite) gekregen – zou nog iets van 3 km. fietsen zijn en er zou tegenover een pub liggen die ook eten verzorgde. Top! Zou je denken. De campsite is erg rustig en netjes met goed douches en zelfs bloemetjes toiletpapier. Wat wil je nog meer? Na het inchecken eerst de tenten opgezet en omdat de pub er niet inzat maar Indian take away besteld met zijn 3en. Daarna beetje opgeruimd en lekker gedoucht. En nu de blog bij werken. Of morgen een korte ca 35km. dag wordt of een wat langere ,ca 55km., zie ik onderweg wel hangt af van de beentjes. Voelde vandaag de knieën best wel weer goed.

Hopelijk kom ik morgen weer ergens en kan ik weer een paar dagen posten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s