Maandag 2 juli – Fillongley Park

Vandaag tot iets van 6.30 blijven liggen – toen was ik het beu in de tent. Het was nog wel erg fris buiten – graad of 15 schat ik in – maar de beginselen van een zonnige dag lieten zich wel al zien. Als errste maar water gekookt voor thee en de was. Terwijl dat opstond mijn waterzak, 6 l, en de waterfles gevuld. Bij terugkeer mijn “gootsteen” met koud water en babyshampo gevuld en toen het water kookte er 1 liter warm water bij gedaan zodat het niet meer ijskoud maar lauwig was. Toen de 1e serie was erin – dat wat het langste zou duren om te drogen. Toen thee gedronken en alvast nieuw water gehaald om alles te kunnen uitspoelen. Toen dat was gebeurd alles aan mijn waslijnen gespannen – die ik tussen de picknicktafel en fiets had gespannen. Tijd voor waterronde 3 – want ik moest oa mijn shirts nog doen. Toen die voldoende geweekt hadden wederom een rondje water halen zodat ik verder vandaag niet nog een keer hoefde te lopen. Na de was het korte stukje naar 1 van de picknick tafels aan het strand gelopen en een tijdje gezeten q- echter de wind was nogal fris dus na een minuut of 20 had ik het wel gezien. De rest van de dag afwisselend doorgebracht met de was controleren, stukje lopen op het strand, stukje lopen door het park, beetje lezen. Kortom een lummeldag gehad. Het heeft ondanks dat het uit de wind en in de zon heerlijk warm was de gehele dag gefuurd voordat alles droog was. Als het eerder was droog geweest was ik nog naar het punt gereden vanwaar de ferry naar Hornby vertrekt – schijnt een leuk uitzicht te hebben. Of ik Dennam nog een keer aan zou doen weet ik niet – ondanks dat het park heerlijk rustig is. Ik denk dat ik zou opten voor of naar Hornby te gaan of een kilometer of 10 door te fietsen naar de camping die er dan zou moeten liggen. Reden omdat er niet veel op Dennam is, Hornby is toeristischer. En ook omdat het constant klimmen is – maakt niet uit welke kant je opgaat.

Morgen ga ik dezelfde weg terug als ik gekomen ben – niet de lange weg zoals ik eerst dacht – vanwege het constante klimmen.

Hopelijk heb ik dan ook weer ergens internet want dan kan ik vandaag en gisteren updaten – hier is geen wifi signaal – alsmede een bed in het hostel in Victoria boeken.

Vandaag verschillende keren de bald eagle gezien en een poging gedaan hem op de foto te zetten. Ook heb ik net na het eten de hummingbird gezien. Als ik in Victoria ben zal ik weer foto’s erbij plaatsen aangezien ik een laag batterij niveau heb en foto’s en internet en battetijcapaciteit nodig hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s