Woensdag 4 juli – Rathtrevor

Vandaag mijn niet geplande extra dagje hier. Ik zit nu in de laundrette – heb wifi en heb zojuist bij gisteren en eergisteren wat foto’s geplaatst. Tot op heden bevalt Rathtrevor me veel beter dan Fillongley. Ik weet niet wat het is – het park is veel groter, er is een tentenveld een groot strand allemaal dingen die Fillongley ook had. Nu ja, behalve het tentenveld.

De laundrette zit op ca 2 km vanaf het park – tegenover Quality Foods aan de linkerkant van de weg. Ze hebben zelfs wifi en een aansluiting om de powerbank weer op te laden. Ondertussen is de was klaar en zit de 1e lading in de droger – mijn lakenzak mag ook nog nog. Vanwege klittenband moet die apart.

Na dat de was gedaan is nog wat inkopen doen voor vandaag en morgenvroeg dan terug naar het park en lekker langs het water lopen – met hopelijk veel “beestenontmoetingen”. Heb ook hier de bald eagle in de lucht gezien, veel vooral zwarte konjnen heb een stuk of wat spechten gezien en wat soorten die me niet bekend voorkomen.

Hieronder vast wat foto’s die gisterenavond en vanochtend gemaakt heb.

Over vanmiddag en vanavond zal ik vermoedelijk de post nog updaten – mits er wifi is in het park en anders zien jullie de aanvullingen morgen of zo wel. Ik verstuur hem nu gewoon ook al is hij nog niet volledig.

4 gedachten over “Woensdag 4 juli – Rathtrevor

 1. Sandra van Putten

  Wat een heerlijke reis Inge.
  Ik leef met je mee hoor.
  Heb je al andere fietsers ontmoet?
  Hoe slaap de tent?
  Sandra

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s