Maandag 16 juli – Twin Harbor SP – Bruceport County Park

Wederom net na zessen opgestaan en alles opgeruimd en klaar om te vertrekken rond 8.15 uur. Roger, de man die ik gisteren tegen het lijf liep, was toen ook klaar om te gaan en besloten dat we samen zouden op fietsen daar we toch hetzelfde stuk gepland hadden. Hij fietst op een Bike Friday en is 73 jaar oud en raad eens … natuurlijk ook weer een (gepensioneerd) docent. Hij heeft vandaag “geleid” aangezien hij het stuk al verschillende malen had gefietst. Zijn en mijn fiets tempo kwam aardig overeen dus het was wel fijn dat iemand voorop reed om het tempo te bepalen. Na een mijl of 5 gestopt voor koffie en warme chocomelk daarna rustig doorgefietst naar Raymond, ondertussen op verschillende plaatsen gestopt om naar de baai te kijken of andere interessante dingen waar we langs kwamen. In Raymond naar de Thriftstore geweest voor boodschappen en bij de Subway lunch gegeten. Toen door naar Southbend – hier de laatste boodschappen gedaan alvorens we de laatste 6 mijl naar Bruceport hebben afgelegd.

De wind hadden we vandaag voor het grootste gedeelte in de rug en samen met een lekker zonnetje was het fijn fietsen. Vandaag was de 1e dag dat ik me weer goed voelde op de fiets – minder moe en stijf ondanks dat de kuitspieren best wel vast zitten. Ook was er vandaag een heel stuk minder klimwerk wat vast heeft geholpen.

Na het avondeten de planning voor morgen bekeken – Chinook – en besloten dat we de komende dagen samen oprijden – tot Newport waar hij op zijn vrouw wacht die hem met de auto komt ophalen omdat ze van daaruit naar een Shakespear festival gaan. Vanaf Newport mag ik weer in mijn uppie verder. Ook samen mijn verdere planning bekeken en die zou moeten lukken qua mileage – meeste dagen ergens tusden de 60 en 70 km gepland. Foto’s heb ik niet veel,femaakt maar zal ik bijvoegen als er weer internet is.

Verder is er niets opzienbarends gebeurd en is het tijd om de oogjes te sluiten.

Bruceport county park is een leuke, goede plaats (gewone toiletten en lekkere douches) om te overnachten a $15,00 – bovenop een heuvel.

4 gedachten over “Maandag 16 juli – Twin Harbor SP – Bruceport County Park

 1. Sandra van Putten

  Leuk dat je samen fietst.
  Is het niet te zwaar? Heb je ook tijd om te genieten?
  Hoe reageren de automobilisten op twee docenten op de fiets?

  Like

  1. Inge's bike travels Berichtauteur

   Samen fietsen is zeker leuk. Genieten begint weer te komen – gisteren was een ontspannen dag vandaag begon zwaar maar werd beter. Denk dat ik nu weer gewend begin te raken aan de inspanning en het klimmen. Morgen word een erg rustig dagje – soort van rustdag.
   Auto’s houden meestal goed rekening met ons.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s