Zondag 22 juli – Lincoln City

Om 7 uur of zo opgestaan – het was erg koud want het was mistig. Als eerste nasr de toiletrimte gegaan om me te wassen – heerlijk met warm water. Toen ik daarvan terug kwam waren de anderen ook al op. Toen thee gezet, zij koffie en later water voor porridge. Ik heb mijn yoghurt op. Tijdens het eten kreeg ik het erg koud en dus mijn donsjack maar aan gedaan. Na het eten alvast een beetje doorgelezen voor morgen en mijn spullen voor vandaag gepakt. Toen naar beneden gelopen richting outlet. Dat was best nog een flinke wandeling – vond de outlet een beetje tegenvallen maar goed ik had dan ook niets behalve armstukken, die ze niet hadden, nodig. Dus in de mist weer terug gelopen richting SP. Naats het SP was een farmers market, leek een beetje op onze markten. Daarna verder gelopen in de richting van waar het Thai restaurant ligt – daar zit een bakery waar ik net een hot chocolate en chocolate-chip-cookie op heb. En waar ik nu de tablet aan het opladen ben en de wifi gebruik. Het begint nu een beetje zonniger te worden dus hopelijk kan ik als bij IGA (supermarkt) ben geweest voor iets van een sandwich en wat te drinken te kopen in het zonnetje terug naar het SP lopen – daar in de zon eten (en was afhalen) en daarna wat tijd aan het strand doorbrengen en hopelijk wat vliegers zie. Aan het eind van de middag wil ik douchen zodat ik daarna nog een klein wasje kan doen wat hopelijk vanavond droog is. Denk dat ik vanavond naar de Mexicaan ga – die is een stukje dichterbj dan het Thai restaurant.

Ondertussen lunch gehad – Subway – boodschappen voor morgenvroeg gedaan en de oogjes even gesloten. Toen nog even naar het strand gelopen maar omdat het nog steeds hard waait en mistig is er niet lang gebleven. Zit nu een kopje thee te drinken en ga dadelijk douchen. Voor vannacht is de voorspelling weer mist en voor overdag een beetje van hetzelfde als vandaag. Dus ik vermoed dat morgen de tent weer nat is van de condens doch hoop van niet.

Heb geen enkele foto gemaakt vandaag, niets opzienbarends om te knippen en met de mist aan het strand helpt dat voor foto’s ook niet echt.

Morgen is get plan naar South Beach SP (net buiten Newport) te gaan – iets van 50 km, van waar ik nu ben – geloof dat er 2 best flinke klimmen inzitten en verder zou het mee moeten vallen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s