Maandag 23 juli – Lincoln City – South Beach SP

Vanochtend met een droge tent opgestaan. Joepie! En na het gebruikelijke inpakken, eten ed. Zat ik om 8.15 op de fiets. Het was nog erg fris (11°) en ook wat mist was nu aan het ontstaan. Net buiten Lincoln gestopt voor de 1e foto’s. En met een dakloze indiaan gesproken – hij sprak me aan en wilde het gebruikelijke weten.

Daarna verder gereden richting Depoe Bay – net voor Depoe Bay zit een coffeeroaster en shop – hier een goede cappucino gedronken en het blog van gisteten geupload. Heb hier iets van 45 min. gezeten denk ik – kon mijn vochtige shirt opdrogen en even lekker warm bijtanken. Daarna door gefietst naar Depoe Bay waar een waterig zonnetje langzaamaan doorbrak. Echt warm is het echter niet geworden – max 19°. Het is de hele dag een afwisseling van waterig zonnetje, mist en wind geweest.

Na Depoe Bay de Ottercrest Loop genomen, ipv de 101 die een flinke steile klim had, die lekker langs de oceaan liep en geleidelijk omhoog liep langs de verschillende lookout punten. Het was jammer dat het zo mistig was dat de vergezichten erg wazig waren of helemaal ontbraken.

Na de klim net na Depie Bay waren het de gebruikelijke korte klimmetjes naar Newport. Omdat ik naar de fietsenwinkel wilde (6th street rechts inslaan en dan zie je hem) heb ik de 101 Newport in gevolgd ipv de alternate route langs het water. In Newport zitten verschillende grote supermarkten (Meyers, Safeway etc..) en heb toen ik bij Meyers langs kwam een pre- made mac&cheese gekocht en aangevuld met een blikje sperzieboontjes – krijg ik af en toe wat groenten binnen. Toen door naar de fietsenwinkel – heb nu armstukken en heb ook kettingolie gekocht zodat ik nu niet meer zonder kom te zitten. Ook hebben ze mijn fles met Coleman fuel voor de stove aangevuld en heb ik nog een buisje electolytes gekocht – nu ben ik hiervan tot SFO voorzien. Ook de brandstof zou me net een beetje geluk tot SFO moeten brengen.

Na alle pauzes en fietsenwinkel stop was ik om iets van 15.30 uur in South Beach SP. Toen de tent gezet, lekker warm gedoucht, eten gemaakt en opgeruimd. Nu zit ik in de visitors ruimte, die internet heeft, dit te typen en tegelijkertijd het tablet op 100% te houden. Dadelijk de foto’s van vandaag toevoegen en dan alles uploaden.

1e stop net buiten Lincoln

Boiler Bay

Rocky Creek Bridge

Brug in Newport

2 gedachten over “Maandag 23 juli – Lincoln City – South Beach SP

 1. Ria

  Ha Inge heb net (ruim) de tijd genomen om alle blogs van de afgelopen weken bij te lezen ☺️🙃 Ruim een uur lezen verder 😉: klinkt goed allemaal hoe je het doet en een zware maar interessante reis met al je ont-moetingen 👍 je zal ondertussen wel supersterke fietsbenen hebben gekregen…! Gek om jou verhalen over kou en regen te lezen, terwijl we het hier in NL superwarm en veels te droog hebben. Gisteren de hele dag bezig geweest met sproeien van de daktuin in de hoop dat we de beplanting nog een beetje redden. En de komende dagen blijft het warm, dus wij snakken naar een buitje… de omgekeerde wereld. Ik wens je nog een goed vervolg met veel mooie uitzichten, genieten en leuke contacten. Vind je een kanjer met sl je opgebouwde kennis en klinkt goed allemaal, ondanks dat het niet altijd gemakkelijk is. Vervolg je pad 👍, Hartegroet, Ria

  Like

  1. Inge's bike travels Berichtauteur

   Hoi,

   Dan heb ik je mooi bezig gehouden 😉. Het is inderdaad pittiger dan ik had ingeschat maar de beentjrs draaien nog steeds rond. Supersterk zijn de benen niet maar hebben wel meer kracht gekregen en dus minder lopen. Zullen we een week of zo ruilen – mag hiet wel een graadje of wzt wzrmer worden. Gisyeren om 19.30 de slaspzak in gekropen – te koud voor buite . Vanochtend wad het zelfs wamer dan gisterenavond. De dag begonnen met mist maar nu schijnt de zon. Echter nog te fris om in het kort te rijden.
   Sterkte met de daktuin besproeien – hoop dat alle planten het gaan overleven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s