Woensdag 25 juli – Carl G Washburne – Umpuqua Lighthouse SP

Vanochtend gelukkig weer een droge tent en het was wamer dan toen ik gisteren naar bed ging. De wind is ook een stukje gaan liggen. Het was wel erg mistig toen ik om 8.15 het SP uitreed. Okk ocht ik meteen beginnen met een klim – niet mega sfeil maar wel lang genoeg om de benen te voelen. Na ca 45 fietsen kwam ik aan bij de Sea Lion Caves en mocht zelfs 5 mn. wachten titdat ze open waren. Na $14 te hebben betaald mocht ik met de lift afdalen naar de caves. Het schijnt wereld’s grootste cave te zijn met sea lions. Het ruikt een beetje naar ze maar daar heb je niet echt veel last van – ze hebben er een info filmpje draaien en wat skeletten van sea lions met uitleg. Best interessant!

Na de caves mocht ik wederom klimmen – gelukkig ook hier niet echt steil maar weer genoeg om de benen te voelen. Ik ben ju in Florence, 25 km verderop, war ik de wzs die ik gisteren heb gedaan in een laundrette heb gedroogd. En zit nu aan een luxe lunch, salmon blt sandwich met frietjes. De camera batterij ligt aan het infuus evenals het tablet. Vanavond denk ik dat het soep of zo iets gaat worden aangezien ik nu als calorieen, proteinen ed.. al binnen krijg.

Ik zal dit stukje met foto’s dadelijk al uploaden en vanavond nog dingen toevogen – mits er nog iets gebeurd wat de moeite waard is.

Aanvulling: verder is er niet echt meer iets bijzonders gebeurd – was rond 17.30 op Umpqua SP. Voordat ik daar aankwam in Winchester Bay een sourdough bakery tegengekomen en daar een lekker broodje voor bij de soep gekocht. Na Winchester Bay wordt je langs het water in de richting van het SP geleid – hier was nu het Dune Fest aan de gang of ging net beginnen. Wat inhield dat alle campsites vol waren met mensen die met dune buggies, quads ed.. mee zouden doen met het fest.

Toen ik eindelijk bij Umpqua aankwam, klim naar boven, en ingeschreven had + een plekje uitgezocht had zag ik okk het koppel weer waar ik in Lincoln City mee uit eten ben geweest. En nog wat later kwamen Birgit (Duitse van 50 jaar, en Greg uit Montana binnen rollen. De afgelopen paar nachten waren we elkaar al steeds tegen gekomen dus het was leuk elkaar weer te zien. Birgit en ik hebben de site gedeeld en later samen gegeten. Ondanks dat het koud was pas om 21.00 uur de slaapzak in gedoken.

Een gedachte over “Woensdag 25 juli – Carl G Washburne – Umpuqua Lighthouse SP

 1. Sandra van Putten

  Hi Inge,

  Met plezier lees ik je berichten.
  Jammer dat het weer niet echt lekker is. Leuk dat je xoverl mensen ontmoet. Geniet ervan wijffie

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s