Donderdag 26 juli – Umpqua lighthouse SP – Bullards Beach SP

Vanochtend zeer stram en weer met krampen wakker geworden – niet goed! Grrrr! Desondanks toch o m 8.40 of zo iets op de fiets gestapt en aan de rit naar Bullards begonnen met in het achterhoofd dat as het zo zuo blijven ik een lift zou zoeken. Na ongeveer 20km had ik pauze verdiend – zat bij een weeg station toen Greg me achterop reed en nog even later kwam Birgit aan fietsen dus samen pauze gehouden. Toen op verschillende momenten weer aangereden. Bij een war memorial kwamen we elkaar weer tegen – dat was net voor North Bend. Nadat we de brug over waren besloten Birgit en ik dat als ik geen lift kon vinden we samen zouden op fietsen. Lift niet gevonden dus me bij haar in Starbucks gevoegd voor koffie en bananabread. En daarna samen verder gereden – fijn om samen te rijden – motiveert meer om net dat stukje extra te geven ondanks dat de benen (knie zeer deed). Zij een stukje langzamer omhoog en op de vlakke weg of afdaling normaal tempo gereden. Ergens vandaag besloten dat we samen oprijden naar SFO, mits de vuurhaarden in Cascades minder worden aangezien ze graag door de Cascades wil fietsen en veel meer tijd dan ik heeft. Morgen hebben we een rustdag, had ik niet gepland masr is wel wat ik , en Birgit ook, nodig hebben. Kortom dat wordt dus dag 3 van mijn extra dagen die ik inzet. Morgenvroeg wordt het een laundromat bezoeken, door oud Bandon lopen en fietsen, boodschappen doen en ’s middags schat ik in het lighthouse bezoeken met het museum op het SP. En als het weer het toelaat ook nog nasr het strand. Ondanks dat het een rustdag is hebben we best wat dingen te doen.

Ik ben blij dat ik vandaag met Birgit, en later ook Greg, kon oprijden want daardoor heb ik de bijna 79 km mooi gefietst. Het eerste stuk en het stuk over de Seven Devills Hills vond ik het zwaarste. Het weer wad vandaag erg fijn – begonnen met mist maar al vrij snel trok die weg en scheen de zon uitgebreid. Ik heb afwisselend in het volledig kort en korte broek met shirt + armstukken gereden. Gedrieen reden we het SP rond 17.00 uur op. Toen de tent gezet, lekker gedoucht en eten gemaakt. Daarna nog even met elkaar gebabbeld en lig/ zit nu in de slaapzak dit te typen. Morgen bij de laundrette heb ik vast wifi zodat ik dit en de aanvulling op gisteren kan mailen.

Oh ja, we kunnen hier ook weer in bearlockers devices opladen. De sites zijn hier weer goed, ruim + zonnig als hij schijnt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s