Maandag 21 augustus – SFO – Fisherman’s Wharf – SFO International airport – Schiphol – Utrecht

Nu pas tijd om de laatste dag te schrijven, nu ja typen Afbeeldingsresultaat voor smiley wink.

De wekker om 6.00 uur gezet zodat ik voldoende tijd had om te douchen, wat te eten en op tijd voor de taxi klaar te staan. Ben ik op tijd klaar is er geen taxi – iets mis in de communicatie gegaan en dus wachten totdat er een andere gestuurd zou worden. Rond 8.30 uur ipv 8.00 uur was de andere taxi er – de fiets en tassen erin en rijden naar het vliegveld. Dat duurde iets van 50minuten. Op het vliegveld een trolley gepakt – moest er $6,00 voor betalen – en samen met de chauffeur de fiets en duffelbag met tassen op de trolley gezet. Toen begon de fijne klus om de trolley de hal in te krijgen aangezien ze ook daar er geen rekening mee houden dat sommige mensen grote dingen aan bagage hebben. Maar goed, om 10.00 als 1e mogen inchecken en samen met de man van de bijzondere bagage de fiets naar hun inname punt gebracht. Daarna begon de lange tijd van wachten, koffie drinken, stukje lopen, lezen, wat eten etc..

Om 13.15 mochten we het vliegtuig in en zonder vertraging zijn we vertrokken. We hadden wind mee en dus zijn we iets van 25 minuten eerder geland dan oorspronkelijk gepland. Om 8.45 stond ik weer op Nederlandse bodem.

Vanuit het vliegtuig naar het bagage ophaalpunt gelopen waar het best wel heel evene duurde voordat de koffers, tassen ed op de band lagen. Daarna naar de bijzondere bagage gelopen waar maar geen fiets arriveerde. Om 10.30 uur had ik genoeg gewacht vond ik en naar de balie voor vermiste spullen gelopen. Daar bleek dat mijn fiets niet was meegekomen. En dus met de mevrouw achter de balie formulieren in orde gemaakt – volgens haar zat mijn fiets inmiddels wel in een vliegtuig en zou rond 13.00 uur op Schiphol aankomen. Aangezien ik goed moe was, heerlijk rook (maar niet heus) had ik niet zoveel zin om nog ene paar uur op Schiphol rond te hangen. Dus met de trein en bus naar huis gegaan aangezien een taxi mega, super duur was.

Rond 13.30 van de mevrouw bericht gehad dat ze mijn  fiets had gezien – mooi dat hij er was. Toen wachten op een sms van TNT die voor het vervoer zou zorgen naar Utrecht. Echter mijn fiets kwam niet en dus naar KLM gebeld, wat het eerste van vele telefoontjes zou blijken te zijn. Want ondanks dat de fiets op Schiphol was aangekomen wist nog KLM nog TNT waar hij was. En ondanks dat men een paar dagen later nog steeds niet wist waar hij was – men wees maar elkaar – stond er ineens een vrachtauto voor de deur waar de fiets in zat. Gelukkig onbeschadigd. PFFFFFFFFFFFF!!!!!!

Eind goed al goed!

Een gedachte over “Maandag 21 augustus – SFO – Fisherman’s Wharf – SFO International airport – Schiphol – Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s