2021 – FRANKRIJK

KASTELENROUTE GECOMBINEERD MET LANGS OUDE WEGEN…, VENNBAHN EN EEN STUKJE EIGEN CREATIE.

2021: Op het nippertje besloten dat het toch Frankrijk wordt dit jaar.

Kleine update zo net voor de zomervakantie. Dit jaar wordt het inderdaad de Kastelenroute gecombineerd met Langs Oude wegen en Pelgrimsteden waarbij ik net onder Bastogne/ Bastenaken naar Troisvierges ga om daar via de Vennbahn verder fietsen. De Vennbahn volgen tot aan Aachen scheelt een heleboel klimmen i.v.m. Langs oude wegen… De Vennbahn is een oude spoorweg, 125km,  die tot fietspad is omgetoverd.  Vanuit Aachen fiets ik vervolgens weer via Langs oude wegen… naar Maastricht. Hier kan ik of de trein pakken of via de LF7-Oeverlandroute tot aan Utrecht fietsen. Dit zal afhangen van het weer en hoeveel tijd/ zin ik nog heb om verder te fietsen. Een bezoek aan de buurtjes zit er dit jaar niet in omdat ze er niet zijn als ik in de buurt ben.

Op 19 Juli hoop ik met de trein vanuit Utrecht naar Orleans te vertrekken. Om daar een paar dagen te blijven, acclimatiseren, ontstressen en dan op het gemakje aan de Kastelenroute te beginnen.

4 gedachten over “2021 – FRANKRIJK

 1. Wilhelmus Hoekstra

  Hi Inge wat fijn dat je weer op pad gaat! Wij genieten van je verslagen! Wij zijn net vertrokken om de vorig jaar geplande trip “El camino del Cid” dit jaar toch door te laten gaan. Nu niet met fietstrein maar met auto en fietsendrager. We laten de auto achter in Burgos en fietsen dwars door Spanje naar Valencia. Pakken daar weer de trein terug naar Burgos en dan weer terug mst de auto. Het is genieten hier zo stil en rustig op de weggetjes. Prachtig! Wensen jou hele fijne fietstocht en graag tot … Wilhelmus & Charlie ( onze nieuwe Travel Masters zoeven als vanzelf de bergen op)

  Like

  1. Inge's bike travels Berichtauteur

   Hoi Wilhelmus – fijn te horen dat jullie van de verslagen genieten hoop jullie niet teleur te stellen 😄 😉. Ik zie er ook naar uit om weer op pad te gaan. Heb het nu extra nodig na een erg heftige Covid tijd en prive-gebeurtenissen. El camino el Cid klinkt ook goed – is het in deze tijd van het jaar niet te warm in Spanje, of valt dat mee? Fijn te horen dat jullie heerlijk aan het genieten zijn en dat de Santossen vanzelf de berg op zoeven. Hoop dat de mijne hetzelfde gaat doen over een kleine 11/2 week. heb er zin in even vrij van alle stress, schoolzaken en heerlijk tot rust komen.

   Like

   1. Wilhelmus Hoekstra

    We hebben jou verslagen destijds uitvoerig gelezen om te helpen bij de keuze voor onze nieuwe fietsen. Yorma & Johan zijn verder geweldig behulpzaam geweest en nu voor t eerst echt op pad. Ach wat is warm? Binnenland Spanje is werkelijk schitterend en af en toe zelfs fris omdat we veel op 1000 m of meer hoogte fietsen. Zo blij dat we weer op pad kunnen en mocht alles omslaan pakken we eerste trein terug naar onze auto en door maar Nederland. Fijne vakantie maak er wat moois van!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s