Maandag 18 juli 2022 – Bremen

Vandaag een niets doe dag gehad d.w.z. was gedraaid, de route voor morgen bekeken, gelezen en alle apparatuur weer volledig opgeladen. Ook geprobeerd een hotel in Lubeck te vinden maar niets betaalbaars en met parkeerplaatsen gevonden dus maar de camping gereserveerd. Ook alvast gekeken naar hotels in Wismar maar ook daar nog niets gevonden – camping is er niet dus het zal een hotel moeten worden. Maar goed wat ik hier en in Lübeck bespaar op hotelkosten kan ik uitgeven in Wismar. In Lübeck nog maar eens kijken voor Wismar.

Vanavond niet zelf gekookt maar in het restaurant bij de camping gegeten – smaakte prima 😊.

Het was hier vandaag over de 30 gr. en morgen wordt het 34 en woensdag 37 gr. als ik het goed heb onthouden. Daarna wordt het weer koeler.

Voor morgen de wekker op 6.00 uur gezet zodat ik rond achten op de trike kan zitten – morgen maar korte broek en T-shirt onder de motorkleding aan i.p.v. tights en lange mouwen shirt in de hoop het een beetje aangenaam te houden. Rit is ca 220km.

Aangezien er verder niets te vertellen is houd ik het kort voor vandaag – hopelijk morgen wat meer nieuws en wat foto’s.

Dadelijk nog even douchen zodat ik soort van fris kan gaan slapen.

Advertentie

2 gedachten over “Maandag 18 juli 2022 – Bremen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s