Herbie is “geboren”😊

Hier nog zonder #53 – foto vakantie Duitsland 2022

Weg met de woorden driewieler en trike vanaf nu is mijn naam Herbie. Aangenaam kennis te makenπŸ˜πŸ˜ƒ! En heb ik net zoals mijn VW-Kever-broer het nummer 53 gekregen.

Herbie de film heb ik altijd erg tof gevonden. Voor hen die de film niet kennen een stukje uit wikipedia “… Herbie is de naam van een Volkswagen Kever en is ook de “hoofdrolspeler” van een reeks Disneyfilms. Het speciale aan Herbie is dat hij een eigen persoonlijkheid en een eigen wil heeft. Zijn rijvaardigheid is uitmuntend en hij neemt deel aan autowedstrijden. Zijn auto onderscheidt zich door de rood-wit-blauwe streep en het nummer “53” op de voorkant en de deuren.”

Net zoals mijn beide fietsen een naam hebben vond ik dus ook dat de trike een naam moest krijgen en op de een of andere manier is de naam Herbie blijven hangen. En na de vakantie is de naam definitief geworden. Zeker toen ik custom-stickers kon laten maken met de kleuren van de Can-Am daarin verwerkt. Antoine, mede can-Am rijder, dank je wel voor het mogelijk maken hiervan.

De stickers zijn gemaakt door: https://www.signandstylingoss.nl/

Afgelopen woensdag naar Oss gereden waar ik zeer hartelijk door Antoine ben ontvangen, zijn F3 heb mogen bewonderen en we samen naar de sticker-maker zijn geweest. Hier gekeken welke kleuren het dichtst bij de het Can-Am oranje/rood en geel kwamen en hem toen zijn kunstige werk laten doen. Donderdag kreeg ik al een foto met daarop een voorproefje wat komen ging en gisteren lagen ze in de bus 😁. Natuurlijk Herbie toen meteen voorzien van de stickers. Waarbij de fΓΆhn van Marjet weer een uitkomst was. Marjet dank je wel voor het mogen lenen πŸ₯°! Want zo blijkt stickers hechten zich het beste als je ze een paar uur na het plakken een beetje warm maakt – ze schijnen dan soort van in zichzelf te krimpen waardoor ze beter blijven plakken.

Nu nog een mooie foto maken waarop Herbie in zijn volle glorie te zien is. Wanneer dat gaat gebeuren…. nog geen idee….. maar als ik er eentje heb zal ik hem plaatsen als ik het niet vergeet…

Advertentie

Een gedachte over “Herbie is “geboren”😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s