Zaterdag 30 juli 2022 Senden – Utrecht

Beetje laat maar alsnog de laatste dag – rit naar huis. Maar beter laat dan nooit, nietwaar πŸ™ƒ?

Vanochtend vroeg mijn 3* accommodatie achter me gelaten nadat ik goed had geslapen en een paar heerlijk grote koppen (met melk) op had. Rond 8.30 uur zat ik alweer op de trike. De kilometers in Duitsland waren grotendeels op de A,B,C alfabet wegen en had dus mooie vergezichten, erg rustige wegen met weinig tot geen verkeer. Zag zelfs op verschillende plaatsen al de bomen struiken naar herfstkleuren verkleuren wat erg mooi was. Helaas geen stopplaatsen om er een foto van te maken. Moet toch echt aan de GoPro om rijdend opnamen te maken πŸ˜‰.

In Duitsland wel bij de 1e de beste bakker weer gestopt zodat ik in ieder geval voldoende eten bij me had – werd het bekende recept: broodje voor de lunch en 2x laufbraud voor tussendoor. En dat was maar goed ook want ik ben geen echte lunchgelegenheid tegen gekomen.

De rit ging ondanks de kleinere wegen in Duitsland erg voorspoedig en net voor twaalven, net voor de grens, voor de laatste keer in Duitsland afgetankt. Daarna mijn geplande route gevolgd tot aan Zevenaar. Hier gestopt om staand wat te eten en daarna de weg vervolg – toen ik een keer verkeerd was afgeslagen besloten rechtstreeks naar Utrecht te rijden. Stond een mooi bord waarop Utrecht al aangegeven stond. En aangezien het best wel zeer warm was vond ik het eigenlijk wel fijn om eerder thuis te zijn. Wel een stuk file gereden tussendoor wat weer minder fijn was. Maar toen dat voorbij was ging het lekker vlotjes, met ca 90km per uur, over de snelweg. Uiteindelijk was ik rond 14.00 uur weer thuis.

Toen de bagage naar binnen gebracht, trike in de parkeergarage op zijn plekje gezet en meteen al begonnen om de was te doen aangezien het goed droog weer was. Dat is wel weer het voordeel van maar was te hebben voor 1 persoon – dan kan alles tegelijk de machine in. Alle andere spullen heb ik in de loop van de dagen erna opgeruimd en gewassen. Tent en tarp hebben een goede sop beurt gehad waar ze nu weer schoon in de kast op het volgende avontuur liggen te wachten πŸ˜„. De trike heeft een mega schoonmaak beurt gehad – was nog niet zo vies geweest. Wielen waren meer grijs dan wit toen ik thuis kwam πŸ˜‚πŸ˜‚. Maar dat mag ook na ruim 1850 km, nietwaar?

En tja, foto’s die heb ik de laatste dag niet meer gemaakt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s