Wie ben ik

Ik ben Inge en ben 48 lentes geleden ( bouwjaar 1968) in het St. Jozefziekenhuis te Eindhoven geboren.  Al van kleins af aan fiets ik graag. Ik vermoed dat dit is overgewaaid van een fietsende peetoom en peettante.

foto fietsen met ome Ben_tante Inge_Willem _1990

Rondje fietsen met mijn peetoom, peettante en broertje (1990)

Samen met mijn ouders en broer heb ik veel gereisd in Europa. Later heb ik nog een aantal reizen gemaakt naar o.a. Amerika en de UK. Waarvan sommige met en andere zonder fiets.

Na mijn studie (Engels en geschiedenis)  aan het Mollerinstituut te Tilburg heb ik mijn 1ste echt grote reis op de fiets gemaakt. Ik heb toen de Coastal Highway gereden van Victoria (Canada) tot Cambria (california – US). Daarna heb ik een paar jaar in het buitenland (Malawi) les gegeven en na terugkeer in Nederland is het fietsen een groot aantal jaren in de vergeethoek terecht gekomen. Doch zoals het gezegde luidt; oude liefde roest niet. Sinds ca. 1 1/2 jaar ben ik weer aan het fietsen en deze zomer ga ik voor het eerst in lange tijd weer op fietsvakantie.

De fiets die me gaat vergezellen heb ik de Lamborghini gedoopt omdat hij zo super fijn rijdt. Wat anders kun je ook verwachten van een rasecht Gronings raspaard met de familienaam M-Gineering.

 

20160608_140941

De Lamborghini