Zondag 29 juli – Mountain Humbug SP – Harris Beach SP

Vanochtend ietsje blijven liggen – 6.30 uur – en om 9.00 uur wwas alles opgeruimd en ingepakt dus kon de stevige klimdag van vandaag beginnen. 3300 feet aan hoogtemeters te overbruggen in net over 81km. Het begon al met een flinke klim uit Humbug SP – hij was niet steil maar wel erg lang. De klim liet me wrten dat de benen niet zo sterk als gisteren waren. Dus hetvtempo bij het klimmen maar omlaag gegooid. Ergens rond de 25km hebben we een andere route nasr Gold Beach gereden dan de track aangaf – het was een weg die redelijk parallel aan de kust luep met af en toe moiie vergezichten – als de mist zich tenminste even terug trok. In Gold Beach ook net even anders gereden en hierdoor kwamen we langs een baggerboot die omringd werd doio tientallen prive vissersbootjes. Hier even staan te kijken voordat we de brug over moesten – zwemmen met fiets is nogal lastig, nietwaar? Na de brug was er meteen een cafe maar beter hadden we de geuvel opgereden verder Gold Beach in aangezien daar meerdere gelegenheden waren om wzt te drinken, er zaten daar ook 2 supermarkten. Ik was blij dat we halverwege waren want de benen wilden nog steeds niet – kwam misschien ook wel door het weer wat afwisselend mistig, zonnig, koud of warm was.

Na Gold Beach kregen we de heftigste klimmen van van vandaag maar met extra pauzes, langzamer dan langzaam omhoog is het toch gelukt om alles fietsend op te komen. De uitzichten onderweg waren meestal erg mooi en na een ploeterend dagje waren we om 18.00 uur in Harris Beach.

Was vandaag blij dat we er waren – was een zwaar dagje niet alleen voor de benen maar ook voor de rest van het lijf. Denk dat dat mn het afwisselende weer was – na het eten echt lang + warm gedoucht en in bed gedoken – heb me zelfs vandaag, 30 juli, een beetje verslapen maar voel me nu een stuk beter dan gisteren

Morgen gaan we naar Mill Creek campground in Del Norte SP wat inhoudt dat we voor een dag aan extra inkopen mogen doen in Crescent City omdat we daar een extra dag blijven – beetje ontspannen, redwoods in, wasje doen etc..

In plaats van hier te ontbijten gaan we dat in Brookings doen – 1 a 1 1/2 mile verderop. Aangezien we de emergency maaltijd vandaag hebben gebruikt. Morgen dus ook meteen in Brookings als vast een beetje aanvullen en de rest in Crescent City.

Tijd om het tablet in de bearlocker op te laden en te gaan slapen.

2 gedachten over “Zondag 29 juli – Mountain Humbug SP – Harris Beach SP

 1. Sandra van Putten

  Hi inge
  Ik hoop dat je mijn reacties kan ontvangen.
  Tjeetje wat een reis joh.
  Je staat ,op voor mij onmogelijks uren,op en dan bedrijf je topsport
  Petje af
  Jammer dat het weer niet zo best is
  Wij hebben hier hittegolf
  Ik was fietsen met jan maar die is heel lelijk gevallen en heeft on ziekenhuis gelegen
  Toch maar met jou mee😜
  Veel plezier nog
  Sandra

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

  1. Inge's bike travels Berichtauteur

   Hoi Sandra,
   Heb al je reacties gehad – hoop dat je de mijne ook krijgt. Balen dat Jan is gevallen – hoop dat het nu weer beter gaat. Ga je de volgende keer maar met mij mee mag je ook lekker vroeg op😉

   Zullen we ruilen qua weer? Heb hier graag wat zon en hogere temperatuur.

   Groetjes Inge

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s