2022 Hanzeroute geheel of gedeeltelijk – “that will be the question”

Na een “raar” jaar van lichamelijk bijtanken en een lange wachttijd alvorens mijn 3-wieler er was besloten om dit jaar op het Europese vasteland te blijven. De Hanzeroute stond al langer op de planning en aldus besloten hem dit jaar te gaan rijden.

Zoals eigenlijk altijd een route uitgezet alleen deze keer met MyRoutePlanner i.p.v. via Basecamp. Naast de hoofdroute ook maar meteen een inkorting gemaakt omdat ik geen enkel idee heb hoe het zal gaan. De inkorting loopt vanaf Bremen richting Bremerhaven, langs de Ostzee om daarna de Elbe onder Hamburg door te volgen richting Hannover. In de buurt van Hannover pak ik dan het laatste stuk van de originele route weer op.

Ook dit jaar wil ik voornamelijk gaan kamperen, net als andere jaren, doch heb wel een ander matje aangeschaft. Dit matje is wat breder, hoger en naast lucht ook met schuim gevuld zodat het slapen comfortabeler zal zijn. Mocht ik fysiek inmiddels weer zo sterk zijn dat ik de gehele route kan rijden dan zal ik op sommige plaatsen een hotel of Zimmerfrei gebruiken simpelweg omdat er dan geen campings in de buurt zijn of omdat het erg slecht weer is. Slecht weer hoop ik natuurlijk niet te treffen – heb een verzoek tot zonnig weer ingediend 😁😁 wat hopelijk gehonoreerd wordt.

Mijn paklijst is dit jaar veel meer dan anders onderhevig aan wijzigingen in wat mee te nemen. Het is nu natuurlijk makkelijker om meer en minder lichte spullen mee te nemen. Desalniettemin zitten de wijzigingen m.n. in kleding op en van de motor. Verder weegt het nieuwe matje 150% meer dan mijn “oude”. Ook heb ik nu o.a. een hoes voor de 3-wieler nodig – wil op de camping en in een hotel hem graag enigszins aan het oog onttrekken en/ of beschermen tegen zon/ regen.

Kortom veel nieuwe/ andere dingen dit jaar wat het best wel extra “spannend” maakt.

Hieronder een foto van de route: de gele route is de gehele route en de rode lijn is de route voor als ik mag inkorten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s