Vrijdag 13 juli – Quinault

Vandaag blijven liggen tot na zevenen en redelijk goed geslapen. Begin van de nacht was erg warm ( beidde tentingangen open gezet) en nasr de ochtend toe werd het koeler. Toen ik opstond was er best veel mist maar richting 9.00 uur ging die langzaam verdwijnen. Na het theezetten samen met mijn gastheer en gastvrouwen nasr het strandje gegaan en daar een tijdje gezeten. Het was er erg stil – hoorde niets behalve de vogels. Een paar foto’s gemaakt van een juvenile bald eagle en van het meer toen de mist was weggebrand.

Rond tienen naar Quinault gefietst om de was te doen – die draait nu. Dadelijk douchen en daarna e.e.a versturen. Dan wordt het tijd om wat te eten en op zoek te gaan naar wereld’s grootste fir tree. Dan wordt het tijd om richting campsite te gaan, misschien een kort trail te lopen en wat foto’s van de lodge te maken en door het museum(pje) te lopen.

Ondertussen terug van mijn rondje was doen, douchen, postkantoot ( was best duur het verzenden $50,00 mar scheelt ne 1kg en ee beetje rondtrappen) fir tree ed.. ik zit nu in de lodge aan de thee en ben weer alles aan het uploaden. Het museum is erg klein maar best goed opgezet – het geeft een beetje de manier van leven weer in deze sterek.

Foto’s van vandaag en de vorige dagen heb ik inmiddels toegevoegd. Morgen naar Ocean City – iets van 65 a 70 km. Ik wil proberen vroeg te vertrekken om de warmte en drukte voor te zijn. Nu hopen dat mijn lijf vandaag voldoende hersteld is voor de volgende ettappes.

Ochtend

Avond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s